fbpx

Frakt och leverans

GRATIS FRAKT

Vi är glada att ge våra kunder stort värde och service. Därför erbjuder vi gratis frakt från våra lager i Kina via ePacket eller EMS och i USA med USPS. Vi har även lager i EU, detta ser du på varje produktsida. Frakt och andra kostnader från PostNord kan tillkomma.

Leveranstiden för samtliga varor är upp till 45 dagar, med undantag för vissa varor som har sju dagars leveranstid, detta framgår isåfall i beskrivningen. De flesta varor levereras mycket snabbare än detta.

FRAKT TILL ÖVER 200 LÄNDER

Vi är stolta över att kunna erbjuda internationella sjöfartstjänster. Det finns dock vissa platser vi inte kan skicka till. Om du råkar komma från ett av dessa länder kommer vi att kontakta dig.

TULL

Vi ansvarar inte för några anpassade avgifter när varorna har skickats. Genom att köpa våra produkter samtycker du till att ett eller flera paket kan skickas till dig och kan få anpassade avgifter när de anländer till ditt land.

SPÅRNINGSINFORMATION

Du kommer att få ett mejl med ett spårningsnummer när din beställning har skickats men ibland på grund av gratis frakt är spårning inte tillgänglig. Av logistiska skäl kan artiklar i samma köp skickas i separata paket även om du har angett kombinerad frakt.

Om du har några andra frågor, vänligen kontakta oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

back to top
Top

Varukorg

×
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog