No-Touch MultiKey

Låt oss presentera en ny smart uppfinning, som redan är väldigt populär i Asien. Med detta enkelt designade, men smarta, multiverktyg slipper du att röra vid allmänna dörrhandtag, touchskärmar, hissknappar m.m.

No-Touch MultiKey

Som du ser på bilden ovan, finns det på yttre änden av ”nyckeln”, en speciell ”touchdyna”, som är till för att användas på pekskärmar. Brukar du till exempel använda McDonalds självbetjäningsskärmar? Använd nyckeln för att knappa in din beställning och undvik att bakterier fastnar på dina händer. Hur många har tryckt på knappsatsen, när du ska betala med ditt kort? Det spelar ingen roll, om du använder nyckeln!

Exempel på användningsområden

Ni-Touch MultiKey är speciellt utformad för att passa de flesta dörrhandtag, för att du ska kunna öppna dessa på allmänna platser utan att röra vid handtaget med bara händer. Kombinera denna med något av våra populära handspritsarmband och desinfektera nyckeln direkt efter användning.

Vi kommer att lägga in fler alternativ som dessa allteftersom. Som vanligt kommer vi att lägga upp munskydd och allt annat också, men vi vill påpeka att leveranstiderna kan bli något längre, då det är stor efterfrågan på våra produkter just nu.

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons.

Varukorg

×